Επιτέλους μάθαμε γιατί ο καφές στα αεροπλάνα έχει τόσο απαίσια γεύση
............εδώ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα: O καφές στα αεροπλάνα έχει απαίσια γεύση.
Το νερό που χρησιμοποιείται γα την παρασκευή του καφέ προέρχεται από την ίδια δεξαμενή με το νερό που χρησιμοποιείτε για να πλένετε τα χέρια σας στο μπάνιο και προφανώς δεν είναι και τόσο καθαρό.
Η διαδικασία παρασκευής
Στα 35.000 πόδια, το νερό βράζει σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία, η οποία σχεδόν καταστρέφει τη διαδικασία εκχύλισης, έτσι ώστε μόνο ορισμένα από τα στερεά του καφέ καταφέρνουν εν τέλει να διαλυθούν.
Η γεύση σας
Δεν ευθύνεται για τα πάντα απλά και μόνο ο καφές και η διαδικασία παρασκευής του. Η γεύσης σας αποτελεί επίσης μέρος του προβλήματος, δεδομένου ότι η πίεση, ο ξηρός αέρας στην καμπίνα και το υψόμετρο αποδυναμώνουν την αντίληψη της γεύσης σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου